Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

П’яний прикарпатець намагався відібрати автівку у переселенців

Переглядів: 363

Нетверезий мешканець Коломийщини вчинив конфлікт з сім’єю переселенців: ображав їх та намагався самотужки вилучити їхній автомобіль. Поліцейські оперативно встановили особу правопорушника та притягнули його до адміністративної відповідальності.

Пізно ввечері 24 квітня до поліції Коломийщини надійшло повідомлення від мешканця Миколаєва. Чоловік вказав, що привіз сім’ю до Коломийського району. Дорогою його зупинив невідомий автомобіль, з якого вийшов нетверезий чоловік. Він почав ображати переселенців та вимагати в них автомобіль, начебто на потреби тер оборони, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

На це звернення оперативно відредагували правоохоронці. Особу хулігана встановили за лічені години. Йдеться про 36-річного мешканця Коломийського району.

Співробітники поліції склали відносно порушника адміністративні протоколи за ст. 130 (керування автомобілем в нетверезому стані), ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення та в подальшому направлять вказані матеріали до суду.

«Поліція Прикарпаття оперативно реагує на всі звернення громадян. Наше головне завдання забезпечити безпеку усіх мешканців краю та вимушених переселенців. Поліція закликає громадян бути свідомими в період воєнного стану, не порушувати публічний порядок та не сідати за кермо в стані алкогольного сп’яніння», – зазначають у поліції.

 

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: коломийщина хуліган авто переселенці

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: