Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Сергій Бубка й Едуард Прощук відвідали рекреаційну зону «Біля ведмедів» у Вістовій (ФОТО)

Переглядів: 1147

На Прикарпатті з робочою поїздкою перебуває президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка.

Вчора, 23 жовтня, голова облдержадміністрації Денис Шмигаль разом із Сергієм Бубкою зустрілися із колективом Івано-Франківської обласної дитячо-юнацької спортивної школи. Гості поспілкувалися із тренерами та викладачами закладу, нагородили олімпійських чемпіонів та переможців різних спортивних змагань цінними подарунками та відзнаками.

Також Сергій Бубка відвідав Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, де ознайомився зі станом реконструкції легкоатлетичного стадіону та спортивної інфраструктури. Гості оглянули сучасний стадіон та манеж, де в закритому приміщенні тренуються легкоатлети, а також інвентар, який буде встановлений після завершення реконструкції стадіону.

Побував президент Національного олімпійського комітету України разом з нардепом Едуардом Прощуком і в селі Вістова Калуського району. Тут вони оглянули оновлену рекреаційну зону «Біля ведмедів».

У рекреаційній зоні, яка популярна серед відпочивальників вже понад 60 років, відреставрували альтанки, встановили лавки, мангали, облаштували клумби та зону для дітей, площу оздобили вирізьбленими фігурами із дерева.

Зона відпочинку «Біля ведмедів» – це гарний приклад того, як ефективно використовувати потенціал регіону, вважає Едуард Прощук.

 

Схожі матеріали за тегами: Сергій Бубка Прощук Вістова рекреаційна зона

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: