Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Сейф з грішми з офісу у Рожнятові поцупив уродженець Запоріжжя

Переглядів: 1011

Днями до місцевого відділення поліції надійшло повідомлення від працівниці фірми, про те, що прийшовши на роботу, вона виявила відчинені двері в офісному приміщенні та крадіжку сейфа, в якому було понад 10 тисяч гривень.

Отримавши повідомлення правоохоронці виїхали на місце події. У ході проведення розшукових заходів вони встановили особу зловмисника, а відтак і затримали його. Злодієм виявився 27-річний уродженець Запоріжжя, який тимчасово проживає в Рожнятові. Він неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення аналогічних злочинів та має не зняту судимість за скоєння крадіжки, повідомляє сектор комунікації поліції області.

Як з’ясувалося, у ніч на 3 лютого зловмисник, підібравши ключа, проник в офіс, звідки викрав сейф, в якому зберігалось 10 383 гривні. Викрадене майно він приніс до свого орендованого житла.

Правоохоронці затримали його та оголосили про підозру у вчиненні злочину. Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Викрадений сейф та грошові кошти правоохоронці вилучили і після проведення експертизи повернуть власникові.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Крім того, чоловіка перевіряють на причетність до аналогічних злочинів на території області та району.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Рожнятів сейф гроші

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: