Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Шахраї обдурили літнього франківця на 17 тисяч гривень

Переглядів: 802

Телефонні шахраї продовжують обдурювати прикарпатців. Незважаючи на неодноразові попередження поліції, громадяни ігнорують повідомлення про небезпеку і довіряють зловмисникам.

Цього разу жертвою шахраїв став 70-річний франківець. Зловмисники видурили в довірливого пенсіонера 17 тисяч гривень. Поліцейським потерпілий розповів, що напередодні на його мобільний телефон зателефонував невідомий, який зарекомендував себе як представник одного із місцевих банків. Під приводом збільшення ліміту картки він дізнався банківські реквізити персональних даних, після чого з рахунку франківця зняли 17 тисяч гривень, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Поліцейські вкотре звертаються до громадян: «Будьте пильними і не довіряйте телефонним шахраям та інтернет-зловмисникам. Завжди ретельно та зважено обдумуйте свої дії і при найменшій підозрі можливих шахрайств телефонуйте у поліцію».

Схожі матеріали за тегами: Прикапаття шахрайство пенсіонер

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: