Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Сигарети, гроші, алкоголь. Кафе і склад на Рожнятівщині обікрав молодик з Тлумаччини

Переглядів: 1140

Ще минулого року за допомогою до Рожнятівських правоохоронців звернулись двоє приватних підприємців. Вони повідомили, що невідома особа проникла до їхніх магазинів та складського приміщення, звідки викрала гроші, продукти харчування, сигарети й інші товари.

У ході проведення оперативних заходів правоохоронці встановили, що до вказаних злочинів причетний 28-річний раніше судимий житель Тлумацького району. В першому випадку підозрюваний у вечірній час, розбивши шибку вікна проник в приміщення кафе-магазину, що знаходиться в с. Сваричів, звідки викрав 2150 гривень, продукти харчування та алкогольні напої,  повідомляє сектор комунікації поліції області.

Наступну крадіжку зловмисник скоїв через декілька днів у сусідньому селі. Пошкодивши вікно та металеву решітку, він проник в приміщення складського приміщення, звідки викрав сигарет на понад 38 тис. гривень.

Наразі підозрюваний перебуває в СІЗО за раніше скоєні аналогічні злочини. На даний час доведено причетність зловмисника до 25 епізодів крадіжок, скоєних на території Івано-Франківської області.

За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

 

Схожі матеріали за тегами: Рожнятівщина крадіжка молодик

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: