Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Службова собака Аксель допомогла знайти неповнолітнього прикарпатця (ФОТО)

Переглядів: 684

Поліцейським Івано-Франківщини знадобилося декілька годин, щоб розшукати 17-річного мешканця Надвірної, який напередодні пішов із дому. Із хлопцем все гаразд, його здоров’ю нічого не загрожує.

Вчора, 8 квітня, близько 13 години до Надвірнянського відділу поліції звернулася стурбована місцева мешканка. Жінка повідомила, що зник її неповнолітній онук. Зі слів заявниці, причиною зникнення може бути конфлікт, який трапився напередодні між онуком та його батьком. Тож жінка переймається, щоб з хлопцем нічого не трапилося, повідомляє поліція Івано-Франківської області.

На пошуки хлопця був залучений весь особовий склад місцевої поліції, ювенальні поліцейські обласної поліції, а також поліцейський Кінологічного центру ГУНП в Івано-Франківської області та його чотирилапа напарниця - службова собака Аксель.

Правоохоронці разом з місцевими мешканцями, родичами одразу організували пошукові групи. Вони «прочісували» місцевість поблизу проживання неповнолітнього, поля та лісові масиви. За декілька годин спільних пошуків розшукали неповнолітнього у лісовому масиві. Службова собака взяла слід та показала його місцезнаходження.

Із хлопцем все гаразд, його здоров’ю нічого не загрожує. З ним спілкуються працівники ювенальної поліції спільно з психологами щодо недопущення у подальшому таких випадків.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: