Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

СУМівцю Петру Кузіву потрібна допомога!

Переглядів: 1677


Майже всю Революцію Гідності Петро провів на Майдані. Вже там в нього почались проблеми із зором. Спочатку з одним оком, а згодом і з другим. Усі намагання помогти та вилікуватись закінчувались поразками. Спроби стабілізувати зір хоча б на 10 відсотках спочатку принесли результат, але, на жаль, короткочасний, повідомляє Калуська організація СУМ.
На сьогодні Петро Кузів повністю втратив зір. І в свої неповні 50 років вчиться жити по-новому. Він потребує як найнеобхідніших простих речей для організації свого побуту (холодильник з сухою заморозкою, комод мебельний, кімнатний спортивний універсальний тренажер), так і спеціальних пристосувань, обладнання та аксесуарів для незрячих (ортопедичне взуття, телефон, аудіо-книги, звуковий годинник, радіоприймач, орієнтаційні маячки, тростини), інше. Державної допомоги по інвалідності йому заледве вистачає на харчування.


Калуська організація СУМ в Україні буде вдячна за допомогу та підтримку Петра Кузіва у його нових непростих життєвих реаліях.


Картковий рахунок у ПриватБанку: 5168742019909146 (Юрій Іляш), з приміткою «Для Петра».
Також, другу Петру потрібне і звичайне людське спілкування з друзями та відчуття своєї реальної необхідності бути і надалі корисним українській спільноті.
Телефон Петра Кузіва: (095) 534 35 19

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: