Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Троє чернівчан підробляли і збували на Прикарпатті іноземну валюту

Переглядів: 890

Поліцейські Івано-Франківщини розслідують кримінальне провадження щодо підробки та збуту іноземної валюти мешканцями Чернівців

У ході раніше розпочатого кримінального провадження за ч.2 ст. 199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї) Кримінального кодексу України слідчі слідчого управління (детективи) спільно з працівниками управління карного розшуку ГУНП в області під процесуальним керівництвом прокуратури області провели ряд санкціонованих обшуків за місцем проживання підозрюваних у підробці та збуті іноземної валюти (доларів США), повідомляє поліція області.

 Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що учасники групи до якої входили троє мешканців Чернівців, на території Івано-Франківська та області займалися підробкою та збутом іноземної валюти (доларів США) під приводом продажу комп’ютерної техніки та мобільних телефонів.

Під час обшуку за місцем проживання зловмисників правоохоронці виявили та вилучили іноземну валюту, мобільні телефони та картки мобільних операторів, які зловмисники використовували під час злочинної діяльності.

Зловмисникам слідчі повідомили про підозру у скоєнні вказаних злочинів. Наразі вирішується питання щодо обрання судом міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Схожі матеріали за тегами: Чернівчани валюта підробка збут Прикарпаття

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: