Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Трьох добровольців з Прикарпаття посмертно нагородили орденами «За мужність»

Переглядів: 359

З нагоди Дня українського добровольця Президент Володимир Зеленський відзначив державними нагородами тих, хто виявив особисту мужність у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України. Про це повідомляє пресслужба глави держави.

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня відзначено 67 добровольців, з яких 64 – посмертно. Серед нагороджених – члени Добровольчого українського корпусу «Правий сектор», батальйонів територіальної оборони «Донбас», «Айдар» та ОУН. Також відзначено членів батальйонів патрульної служби міліції особливого призначення «Шахтарськ» і «Чернігів», Української добровольчої армії, диверсійно-розвідувального підрозділу «Патріот», Окремої добровольчої роти «Карпатська Січ».

У списку є троє добровольців з Івано-Франківщини, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на Бліц-Інфо. Відтак, орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагороджено прикарпатців:

Дмитра Ломая – добровольця Добровольчого українського корпусу «Правий сектор». Доброволець з Надвірнящини загинув у 2015 році у Пісках у віці 33 років;

Григорія Семанишина – добровольця Добровольчого українського корпусу «Правий сектор». 42-річний начальник штабу окремої тактичної групи імені капітана Воловика Григорій Семанишин із позивним Семен загинув 18 січня 2016 року в районі Донецького аеропорту. Родом з Івано-Франківська;

Степана Стефурака – добровольця Добровольчого українського корпусу «Правий сектор». Степан Стефурак родом з Городенківщини, загинув у 2014 році. Машина, у якій їхав доброволець, підірвалася на міні. За місяць до смерті йому виповнилося 19 років.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: