Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Франківську поліція затримала неповнолітнього дебошира, який пограбував чоловіка

Переглядів: 1436

15 вересня Івано-Франківські поліцейські затримали неповнолітнього зловмисника, який підозрюється у пограбуванні місцевого мешканця. Застосувавши фізичну силу, нападник відібрав у потерпілого сумку. Проводиться розслідування.

Вчора на лінію «102» звернувся 68-річний франківець та повідомив, що його пограбували. Потерпілий розповів, що близько 16 години на вулиці Франка невідомий молодик штовхнув його та вирвав з рук сумку, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Працівники велопатруля одразу прибули на виклик і за кілька хвилин разом із заявником неподалік вчинення злочину розшукали ймовірного грабіжника та затримати його. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу та працівників ювенальної превенції

В ході проведення відповідних заходів правоохоронці встановили особу грабіжника. Ним виявився 17-річний місцевий мешканець. Хлопець уже раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення грабежу.

Правопорушника слідчі затримали в порядку ст.208 КПК України. На даний час вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання судом міри запобіжного заходу.

В ході проведення слідчих дій поліцейські з’ясували, що молодик цього ж дня на одній із вулиць міста ще побив перехожого, після чого з місця полії втік.

За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) та ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Схожі матеріали за тегами: Франківськ дебошир затримання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: