Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Франківську і Калуші замість «Фуршету» буде «Сільпо»

Переглядів: 2409

Два супермакети “Фуршет” у Франківську та в Калуші переходять під бренд “Сільпо” – мережа супермаркетів “Сільпо” поглинає торговельну мережу “Фуршет”.

Антимонопольний комітет дав дозвіл на покупку 18 лютого.

Про те, що на покупку “Фуршету” претендує “Сільпо”, повідомили Ліга.нет експерт з рітейлу Олександр Ланецький та топменеджер однієї з великих торгових мереж, пише "Курс".

І хоч називалися також інші конкуренти, як-от АТБ, Novus і Varus, але на користь мережі “Сільпо” був той факт, що нові магазини цієї мережі відкривалися вже на місці зачинених “Фуршетів”.

В пресслужбі Fozzy Group, яка володіє “Сільпо”, LIGA.net повідомили, що досягли угоди з мережею “Фуршет” про передачу права на оренду приміщень частини магазинів та придбання торговельного устаткування. Точної кількості торгових точок не називають.

А от із повідомлення Антимонопольного комітету України відомо, що операція стосується магазинів у 21 місті. Серед них – Івано-Франківськ та Калуш.

Зараз у “Сільпо” 277 супермаркетів. Ця мережа – друга за розміром у сегменті продовольчого рітейлу. Минулого року в мережі відкрилися ще 18 магазинів. Головний конкурент – мережа АТБ. У 2020 році АТБ наростив мережу – 127 магазинів – до рекордних 1201 супермаркета в Україні.

Як уже інформувало "Калуш ФМ", у лютому у Калуші супермаркет «Фуршет» припинив свою роботу після 15 років з моменту відкриття.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш Фуршет Сільпо

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: