Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Франківську кілька десятків людей пікетували «Івано-Франківськгаз» (ФОТО)

Переглядів: 541

Сьогодні, 11 січня, під будівлею “Івано-Франківськгазу” кілька десятків мешканців міста зібралися на акцію протесту через зростання цін на блакитне паливо та його транспортування.

Кілька днів у різних групах в соцмережах франківців закликали приєднатися до  “тарифного майдану”. Хто виступає організаторами цих акцій, не зрозуміло, адже повідомлення ширилися всією Україною, пише Фіртка.

Люди, які все ж таки зібралися під стінами “Івано-Франківськгазу”, обурюються, що через високі тарифи на компослуги у них не залишається коштів на життя.

"Серпень – 4,50 грн, вересень – 5,50 грн, далі – 6,78 грн, листопад – 8,88 грн, грудень – 8,99 грн і тепер за січень – 9,99 грн. Це занадто, вибачте. В три з половиною рази підвищувати, коли долар падає. Якщо наша економіка прив’язана до долара, то тарифи мали б триматися. Тому ми прийшли спитати, в чому проблема, чому 9,99 грн? Якщо нас не почують, то будемо іти перекривати дорогу. Будемо йти у міськраду, виконком, звертатися до депутатів, яких ми обирали”, – наголошує франківка Наталія Білан.

Протестувальники спробували зайти у приміщення “Івано-Франківськгазу”, щоб поговорити із керівництвом. Проте, далі прохідної протестувальникам пройти не вдалося. Людям повідомили, що ані директора, ані його заступника на місці наразі немає.

Франківці обіцяють проводити такі акції протесту кожного понеділка.

Проти підвищення тарифів виступили і мешканці села Голинь Калуського району та м. Долини. Вони перекривали дорогу.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Франківськ Івано-Франківськгаз пікет тарифи

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: