Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Франківську поліція припинили схему збуту амфетаміну через Telegram-канал

Переглядів: 453

В Івано-Франківську правоохоронці припинили схему збуту амфетаміну через Telegram-канал.

Про це повідомляє пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури задокументовано та припинено протиправну діяльність групи осіб, які за допомогою чотирьох Telegram-каналів здійснювали збут забороненої до обігу психотропної речовини (амфетаміну) на території Івано-Франківська (ч. 2 ст. 307 КК України).

В ході проведення санкціонованих обшуків 16 лютого припинили діяльність указаних Telegram-каналів та вилучили банківські картки, засоби для пакування психотропних речовин, засоби зв’язку й інші речові докази.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення фігурантам про підозру та обрання запобіжних заходів. Досудове розслідування здійснюють слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУНП в області за оперативного супроводу УБН в Івано-Франківській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Схожі матеріали за тегами: Франківськ Telegram-канал наркотики збут

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: