Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Франківську проїзд в тролейбусі можна буде оплатити СМС-кою

Переглядів: 879

В Івано-Франківську абоненти «Київстар» зможуть за допомогою СМС оплатити проїзд у міському комунальному транспорті «Електроавтотранс».

Відповідний меморандум про співпрацю у сферах впровадження інноваційних проектів для населення був підписаний 2 жовтня між міською радою та представниками мобільного оператора, пише Фіртка.

«Оплата проїзду у транспорті СМС, по-перше, це дуже просто: надішли код маршруту, отримай підтвердження про оплату - і все. По-друге, цей сервіс у майбутньому буде розповсюджений і на інші сфери життя міста: оплата за паркування, сплата комунальних платежів, продажі квитків у театрах, кіно... І по-третє, з смс-оплатами зменшується необхідність друку паперових квитків, а це крок до впровадження «зелених» правил життя», - наголосив директор з розвитку корпоративного ринку компанії «Київстар» Євген Кражан.

Івано-Франківськ став першим містом, де запрацює даний сервіс. Таку ініціативу хочуть запровадити й у Вінниці.

«Ми одне з перших міст, де буде реалізовуватися ця послуга. Ми хочемо щоб комунальний транспорт розвивався, ставав комфортнішим та зручнішим. СМС-оплата один з кроків до цього», - наголосив міський голова Руслан Марцінків.

Для оплати проїзду за допомогою SMS-повідомлення необхідно: обрати потрібний код з таблиці (S чи P залежно від виду квитка, далі A чи B залежно від виду транспорту і цифру з номером маршруту. Текст набирати латиницею (!); надіслати SMS з цим текстом на номер 877; показати водію чи контролеру-касиру SMS-квиток, який вам надійде у відповідь.

Для здійснення операції пасажиру необхідно мати на мобільному рахунку кошти для проведення операції. Вартість SMS-повідомлення становить 2 грн чи 1 грн, залежно від виду квитка у тролейбусах та 4 грн в автобусах маршруту №27. Квиток діє протягом однієї години.

Послуга доступна всім абонентам передплачуваного мобільного зв'язку «Київстар».

 

Схожі матеріали за тегами: Франківськ проїд смс-оплата

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: