Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Франківську запрацює центр масової вакцинації

Переглядів: 293

12 червня в Івано-Франківську відкривається перший центр масової вакцинації населення проти COVID-19.

 Даний центр буде працювати на базі спортивного комплексу Івано-Франківського національного медичного університету (вул.Целевича,34). Він буде функціонувати з 10:00 год до 16:00, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Департамент охорони здоров’я облдержадміністрації.

Центр працюватиме  у вихідні дні. В ньому  щеплюватимуть громадян, які записалися до листа очікування вакцинації проти COVID-19 в додатку чи через сайт «Дія» або через контакт-центр Міністерства охорони здоров’я. Також на щеплення відбуватиметься для тих людей, кого на вакцинацію попередньо запросили телефонним дзвінком. Орім того, вакцинуватися зможуть всі бажаючі.

Вакцинація в центрі відбуватиметься із дотриманням усіх санітарних та протиепідемічних вимог. У центрі передбачені місця для внесення даних, проведення щеплення та очікування після нього.

Обирати вакцину у масових центрах вакцинації не можна. Буде доступна та вакцина, яка є в наявності в Україні. Зокрема будуть використовувати вакцину CoronaVac, вироблену компанією Sinovac.

Зазначимо, що пілотні центри вакцинації відкривають, щоб відпрацювати алгоритм масової вакцинації у великих приміщеннях.

Схожі матеріали за тегами: Франківськ центр масової вакцинації

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: