Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Франківську затримали «наркодилерів» з психотропами на мільйон гривень (ФОТО)

Переглядів: 318

Фігуранти, використовуючи канали Telegram та послуги поштових відправлень, отримували заборонені речовини, які в подальшому  реалізовували «потенційним клієнтам». Під час чергового отримання товару зловмисників затримали.

Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю в Івано-Франківській області отримали інформацію, що двоє мешканців обласного центру налагодили протиправну схему зі збуту психотропів шляхом закладок через мережу Інтернет, інформує  «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

Поліцейські встановили, що фігуранти з метою прикриття незаконної діяльності, використовуючи методи конспірації, у лісових масивах розфасовували заборонені речовини з метою подальшої реалізації так званим «клієнтам».

29 липня оперативники спільно з колегами з Івано-Франківського районного  управління поліції затримали 26- та 35-річних франківців на одній із вулиць міста. Чоловіки якраз отримали із поштового відділення чергову посилку.

Під час огляду вмісту посилки правоохоронці вилучили пакунок вагою  2,5 кг із вмістом речовини, схожої на психотропну.

Вартість вилученого за цінами «чорного» ринку сягає близько одного мільйона гривень.

Зокрема, в результаті обшуку у транспортному засобі та помешканнях зловмисників правоохоронці вилучили психотропні речовини, наркотичні засоби, мобільні телефони, грошові кошти,  банківські картки, фасувальний матеріал та ряд інших речових доказів. 

Одного із фігурантів слідчі затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

За скоєне «наркодилерам» загрожує до десяти років тюремного ув’язнення з конфіскацією майна.

Щодо іншого зловмисника проводяться  слідчі дії.

В ході досудового розслідування поліцейські встановлюють інших осіб, які можуть бути причетними до вказаної незаконної діяльності зловмисників.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: