Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші говорили про стратегію розвитку міста

Переглядів: 1057

2-3 листопада в Калуші відбулося обговорення та напрацювання пропозицій до нової стратегії міста. Спеціально для цього до калуша приїхали керівницяЗахідноукраїнського представництва міжнародного фонду «Відродження» - Оксана Дащаківська та керівник комунальної установи «Інститут міста» з Львова - Олександр Кобзар.

 Також створили робочі групи з розробки  стратегії розвитку Калуш до 2028 року, з  представників  бізнесу та громадських організацій міста. Про це пише сайт Калуської міської ради.

Учасники заходу у перший обговорили навіщо потрібна стратегія, структура стратегії, що вона повинна включати, хто відповідальний та як реалізовувати стратегію міста.  

Крім того, були представлені  твори близько 200 учнів калуських шкіл, які попередньо написали своє бачення розвитку міста.

Другий день на стратегічній сесії проводилася робота  над напрацюванням візії майбутньої стратегії, як найважливішої складової стратегії . Також говорили про шляхи її досягнення та про пошук ресурсів, як сильної сторони громади.  

При формулюванні візії врахували бачення  калуських  школярів, які бачать своє місто мрії:
екологічним,  доступним, спортивним та з якісною освітою.

Захід проходив в рамках проекту «Київський Діалог» за підтримки Міністерства Закордонних Справ Федеративної Республіки Німеччина.

Схожі матеріали за тегами: стратегія розвиток

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: