Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші перевіряли, чи на ринках не продають підсніжники

Переглядів: 857

28 лютого та 1 березня у Калуші провели перевірки на ринках міста та прилеглих територіях.

Представники управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради, управління економічного розвитку міста, Калуського відділу поліції та громадського формування Калуська «Міська варта» перевіряли, чи у місті не продають підсніжники та інші первоцвіти.

Під час перевірки провели роз’яснювальну роботу щодо заборони знищення та реалізації червонокнижних першоцвітів. Говорили про адміністративну відповідальність за порушення природоохоронного законодавства. У місцях найбільшого скупчення людей розмістили оголошення про адміністративну відповідальність за незаконну торгівлю червонокнижними першоцвітами.

Керівникам ринків міста по вулицях Дзвонарській та В. Стуса вручили листи з рекомендаціями щодо дотримання «Правил торгівлі на ринках», зокрема про недопущення продажу товарів, що заборонені, на підпорядкованій території.

Під час перевірок фактів продажу рідкісних першоцвітів не виявлено.

Протягом березня-квітня 2019 року і надалі будуть проводити рейдові перевірки. Порушників природоохоронного законодавства притягуватимуть до адміністративної відповідальності.

Фото: ternopil.te.ua

Схожі матеріали за тегами: підсніжники перевірка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: