Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші відбулась презентації нової книги письменника Макса Кідрука

Переглядів: 982

12 жовтня в Калуській центральній бібліотеці відбулася презентація нового роману українського письменника Макса Кідрука «Де немає Бога» за участю самого автора.

На зустріч з письменником прийшло чимало шанувальників його творчості різного віку.

Про це повідомляють у Калуській центральній бібліотеці.

Ще до початку презентації, в калуську бібліотеку приходили молоді люди, які чекали зустрічі зі своїм улюбленим автором. 

Макс Кідрук , приготував креативну та презентацію, під час якої можна було дізнатися про процес творення нового роману, про історію появи певних персонажів та сюжетів.
Під час зустрічі письменник Макс Кідрук  жартував, відповідав на запитання глядачів та розповідав історії з свого життя.
Наприкінці зустрічі письменник анонсував свій наступний тур, під час якого обов`язково відвідає Калуш та розповів про майбутні проекти.

Деякі калушани прийшли на зустріч із книгами Кідрука. Також книжки автора можна було придбати. Прихильники Кідрука фотографувались з ним та отримували автогафи у книжках.  Охочих було так багато, що до Макса Кідрука вишикувалась  черга.

На своїй сторінці в соцмережі письменник написав, що дуже задоволений зустріччю в Калуші, та подякував читачам та молоді, які прийшли на презентацію. Особливо автора вразило те, що учні привели на презентацію своїх вчителів.

Фото Макса Кідрука та з сайту KalushNews.City

Схожі матеріали за тегами: кідрук презентація

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: