Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У масштабній ДТП біля Франківська загинули дві людини (ФОТО)

Переглядів: 856

Внаслідок зіткнення чотирьох автомобілів неподалік обласного центру загинули дві людини, а ще одна – травмувалася. За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження та з’ясовуються всі обставини.

26 лютого близько 07:40 сталася ДТП в Угриневі. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи попередньо встановлено, що автомобіль Opel Combo, який їхав у напрямку Львова, намагався здійснити маневр повороту ліворуч. Позаду вказаної автівки рухався автомобіль Renault Kangoo, який проявив неуважність і вчинив зіткнення з автомобілем Opel, повідомляє поліція області.

Внаслідок цього транспортний засіб Renault Kangoo виїхав на смугу зустрічного руху і вчинив зіткнення з автомобілем ВАЗ 21010, який в лівій смузі руху їхав у сторону Івано-Франківська. Після цього ще один транспортний засіб Renault 21, який їхав позаду в напрямку Івано-Франківська, врізався у ВАЗ.

Ще два автомобілі, аби уникнути зіткнення, з'їхали з проїзної частини дороги на узбіччя.

У результаті аварії загинули водій 1992 року народження і пасажир 1994 року народження, а також травмувалася пасажирка 1997 року народження, у неї легкі тілесні ушкодження. І загиблі, і потерпілі з автомобіля ВАЗ, вони – мешканці Єзуполя.

Правоохоронці перевірили  керманича на стан сп’яніння, чоловік – тверезий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України.

Поліція встановлює всі обставини автопригоди. В ході досудового розслідування заплановано ряд експертиз.

 

Схожі матеріали за тегами: Угринів ДТП чотири автівки два загиблих

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: