Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У минулому році обласна служба зайнятості працевлаштувала 175 учасників АТО

Переглядів: 845

У 2018 році 175 учасників АТО знайшли роботу за сприяння Івано-Франківської обласної служби зайнятості.

«Протягом минулого року послугами обласної служби зайнятості скористались 817 демобілізованих військових, які брали участь в антитерористичній операції, з них 175 були працевлаштовані за сприяння служби зайнятості, в тому числі 25 осіб отримали допомогу по безробіттю одноразово для відкриття власної справи, 5 – працевлаштовані на нові робочі місця, за які здійснюється компенсація єдиного соціального внеску роботодавцю», – поінформував директор обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк.

Також з числа демобілізованих учасників АТО, які звернулися до центрів зайнятості області, 55 осіб проходили професійне навчання, 73 брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру.

«Допомога у поверненні до мирного життя демобілізованих військовослужбовців, у тому числі вирішення проблеми зайнятості, є одним з найважливіших напрямків роботи Івано-Франківської служби зайнятості. Ця робота ведеться постійно, системно та цілеспрямовано», – зазначив В. Цимбалюк.

Станом на 1 січня 2019 року на обліку в Івано-Франківській обласній службі зайнятості перебуває 226 демобілізованих учасників АТО.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: