Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У міській раді розглядали питання безпеки дорожнього руху (ФОТО)

Переглядів: 321

У залі засідань виконавчого комітету Калуської міської ради відбулося чергове засідання координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху.

Формат роботи ради цього дня був трішки незвичним, адже учасниками зустрічі були представники координаційної ради політичних партій та громадських організацій, яка давно добре відома нашим мешканцям. Власне громадські активісти прийшли не з порожніми руками, а з напрацьованими ідеями та пропозиціями щодо поліпшення чи вдосконалення безпеки руху, які й стали предметом обговорення на засіданні та цікавими порадами для врахування в роботі, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на міськраду.

Крім загальних питань, координаційна рада з безпеки дорожнього руху розглянула ще 7 звернень від мешканців громади та прийняли відповідні рішення. Зокрема: для підвищення безпеки дітей, які займаються на волейбольному майданчику в районі будинку 15, що на вул. Пушкіна, ухвалили встановлення дорожнього знаку «Діти»; погодили влаштування додаткового пішохідного переходу на вулиці Гната Мартинця тощо.

Окреме доручення отримало управління будівництва та розвитку інфраструктури міської ради щодо вивчення можливості розширення дорожного полотна на провулку Шкільному та влаштування паркувальних мість для автомобілів біля багатоповерхівок.

На засіданні координаційної ради проаналізували виконання попередніх рішень. Зокрема зазначили, що через об’єктивні обставини не вдається реалізувати окремі проєкти. Це стосується й піднятого над проїзною частиною пішохідного переходу навпроти Калуського ліцею № 3 в напрямку ринку.

Схожі матеріали за тегами: Калуш дорожній рух безпека комісія засідання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: