Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У травні прикарпатці оформили 11,5 тисячі біометричних документів

Переглядів: 330

Порівняно з попереднім місяцем спостерігається суттєве збільшення кількості візитів громадян до територіальних підрозділів міграційної служби області для оформлення біометричних документів.

Як повідомили у Міграційній службі області, у травні оформили понад 11,5 тисячі паспортів, що майже на 2 тисячі більше, ніж у квітні, інформує «Калуш ФМ».

Зокрема, упродовж травня відвідувачі міграційної служби оформили 4200 паспортів громадянина України у формі ID-картки і 7359 закордонних паспортів.

У міграційній службі нагадують, що оформити паспорт громадянина України у формі ID-картки або ж закордонний паспорт можна у будь-якому територіальному підрозділі міграційної служби незалежно від зареєстрованого місця проживання.

Крім того, у зв’язку з дією на території України карантинних заходів документи (національні паспорти у формі ID-картки і паспорти для виїзду за кордон), які з різних причин раніше не були отримані заявниками, не підлягають знищенню і чекають на своїх власників.

Для зручності отримувачів адміністративних послуг в усіх територіальних підрозділах міграційної служби Івано-Франківщини працює сервіс «Електронна черга».

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття біометричні документи

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: