Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У центрі Івано-Франківська розстріляли автомобіль

Переглядів: 1137

На вулиці Шеремета в самому центрі Івано-Франківська сьогодні близько 13 години невідомий розстріляв "Audi".

Як повідомили Фіртці в прес-службі патрульної поліції на місці стрілянини правоохоронці знайшли дев'ять гільз.

За інформацією видання,  потерпілого госпіталізувала швидка допомога. Натомість поліція розшукує злочинця за гарячими слідами.

Деякі свідки також впізнали автомобіль:за їхніми словами, це "Audi" належить підприємцю Ігорю Гербіну, більше відомому за прізвиськом Червонець.

Як повідомив на місці кривавої пригоди заступник начальника Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області Ігор Бабюк, постріли були здійснені коли підприємець сідав у авто по вулиці Шеремети, де знаходиться його магазин. 

У нього було випущено зі зброї приблизно 6-7 гільз. З якої саме зброї стріляли буде відомо після проведення балістичної експертизи. 

Потерпілий доставлений в обласну клінічну лікарню Івано-Франківської області з пораненням в тулуб і передпліччя.

Наразі проводяться заходи з розшуку злочинця, поліція вже знайшла автомобіль на якому втікав стрілок, буде проведено його огляд можливо правоохоронцям вдасться знайти речові докази. 

Як відомо, в поліції вже дали опис стрільця, якого зафіксували камери спостереження та просять франківців допомогти розшукати зловмисника, яким є Михайло Дерещуквідомий під прізвиськом "Дира". Він у 2015 балотувався до Івано-Франківської міської ради від партії "Патріот".

Схожі матеріали за тегами: кримінал

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: