Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У військкоматах Івано-Франківщини стали на облік понад 3700 переселенців

Переглядів: 203

Військовозобов'язані, які прибули з інших областей активно стають на облік в центрах комплектування та соціальної підтримки на Прикарпатті.

За словами заступника начальника обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки з морально-психологічного забезпечення Юрія Мухіна, з початку збройної агресії в області до ЗСУ та інших збройних формувань доставили більше 12 тисяч військовозобов'язаних та близько 470 одиниць техніки, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Бліц-Інфо.

«З початку війни на облік в територіальних центрах Івано-Франківщини стали на облік понад 3700 військовозобов'язаних, які переселились з інших областей України. З них близько 800 осіб вже призвані по мобілізації. Понад 2500 військовозобов'язаних та майже 100 одиниць техніки доставили до підрозділів територіальної оборони області. Та близько 450 військовозобов'язаних та 25 одиниць техніки до стрілецького батальйону», – каже Мухін.

Проте, за словами військового, для комплектування стрілецького батальйону зараз дуже потрібні офіцери ланки взвод-рота, сержантський склад.

«Тому звертаюся до офіцерів запасу, які ще не призвані по мобілізації, ми чекаємо вас у територіальних центрах комплектування. Зараз нам найбільше потрібні військовозобов'язані з досвідом військової служби. Військовозобов'язані без досвіду будуть направлені до навчальних центрів де отримають необхідні знання та навички з застосування новітніх зразків зброї та дій у складі підрозділів під керівництвом досвідчених інструкторів з бойовим досвідом», – закликав Юрій Мухін.

Також Мухін наголосив, що військовозобов'язаним призваним по мобілізації виплачується в повному розмірі грошове забезпечення військовослужбовця згідно з посадою та званням. Також за ним зберігається місце роботи, посада, середньомісячний заробіток на підприємстві, установі, організації не залежно від форми власності.     

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття переселенці військкомат

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: