Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Ускладнений проїзд та загроза будинкам. На Прикарпатті через дощі сталися зсуви грунту

Переглядів: 296

Через дощі на Івано-Франківщині 5 липня зафіксували два зсуви грунту та пошкодження моста.

Про це інформує управління цивільного захисту Івано-Франківської ОДА, повідомляє «Калуш ФМ».

5 липня в селі Дземброня Зеленської громади Верховинського району внаслідок опадів стався зсув ґрунту з краю автомобільної дороги місцевого значення Ільці-Буркут в річку Чорний Черемош на відрізку 20 м.

В результаті зсуву ускладнено проїзд великогабаритного транспорту (тільки проїзд легковими автомобілями) до сіл Топільче, Зелене, Явірник, Буркут Зеленської ТГ (480 дворів, в яких проживає 1420 осіб).

Наразі здійснено огородження небезпечного місця попереджувальною стрічкою. Вирішується питання проведення ремонтно-відновлювальних робіт.

Також зсув ґрунту на площі 50 м кв відбувся у Ворохті на вул. Франка. Тут є загроза 3 будівлям, зокрема житловому будинку та двом господарським будівлям.

Внаслідок опадів відбувся і підмив містка на автомобільній дорозі місцевого значення Ворохта-Вороненко між смт Ворохта та с. Вороненко.

У результаті підмиву ускладнено проїзд вантажного транспорту (залишився проїзд шириною 3 м) до села Вороненко Поляницької ТГ Надвірнянського р-ну (162 дворів, в яких проживають 490 осіб).

Вирішується питання проведення ремонтно-відновлювальних робіт.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття дощі зсуви грунту

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: