Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

В Долині засудили чоловіка, який підрізав поліцейського

Переглядів: 502

На днях в Долині відбувся суд над чоловіком, який підрізав під відділком поліцейського.

18 червня 2020 року близько 19:17 від оперативного чергового Долинського ВП Калуського ВП ГУНП в Івано-Франківській області надійшло повідомлення про те, що під приміщенням відділення поліції, що в м. Долина на вул. Яворницького, невідомий чоловік порушує громадський порядок та вчинив конфлікт з поліцейським, повідомляє «Mi100».

Правоохоронці просили чоловіка припинити конфлікт, проте той вирішив вчинити опір. Зловмисник облаяв поліцейського, потім відійшов до власного автомобіля, вийняв із салону ніж та напав на патрульного. Цим він спричинив йому тілесні ушкодження у вигляді різаної рани верхньої третини лівого передпліччя, яка ускладнилася післятравматичним невритом променевого нерва та помірним парезом лівої кисті, які відносяться до тілесних ушкоджень середньої тяжкості, що викликали тривалий розлад здоров’я, і не є небезпечними для життя в момент спричинення.

У результаті суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 342, ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України, та призначив йому узгоджене сторонами угоди про примирення від 29 січня 2021 покарання:

- за ч.2 ст. 342 КК України у виді 1 року обмеження волі;

- за ч.2 ст. 345 КК України у виді 2 років обмеження волі.

На підставі ч.1 ст.70 КК України остаточну міру покарання визначили за сукупністю кримінальних правопорушень шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим та призначили остаточне покарання у виді обмеження волі на 2 роки.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: