Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

В Івано-Франківську відкрили регіональний сервісний центр МВС (ФОТО)

Переглядів: 2432

18 грудня відбулося урочисте відкриття сучасного сервісного центру МВС в Івано-Франківській області нового взірця, де прикарпатці швидко та зручно зможуть отримати послуги реєстрації та перереєстрації авто, заміни водійського посвідчення, скласти іспит на право керування транспортними засобами та отримати довідку про несудимість.

За словами в.о. заступника начальника Головного сервісного центру МВС України Артема Коробки, це 49-й оновлений сервісний центр в Україні, а 19 грудня у Волинській області розпочне роботу 50-й. Зокрема, він зазначив переваги функціонування суттєво оновлених центрів: «Створення в Івано-Франківську сервісного центру дасть змогу уникнути довгих черг та біганини кабінетами. Відтепер люди зможуть отримувати всі послуги в єдиному місці. Для цього центри оснащені інформаційними боксами, планшетами, що в загальному покращить якість обслуговування громадян. Надалі нове водійське посвідчення прикарпатці зможуть отримати впродовж півгодини, а зареєструвати авто – за дві години».

Зазначимо, що для відвідувачів облаштовано дитячий куточок, зона відпочинку, передбачені зручності для людей з обмеженими можливостями, інформує сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Працівників центру привітала перший заступник голови Івано-Франківської ОДА Марія Савка, начальник поліції Івано-Франківщини Віктор Шкутов.

Усі гості та запрошені мали можливість ознайомитися з роботою центру та отримати відповіді на запитання у фахівців центру.

 

Схожі матеріали за тегами: івано-франківськ мвс сервісний центр

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: