Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

В Івано-Франківську затримали злодія, який обікрав укриття (ФОТО)

Переглядів: 437

55-річний чоловік шляхом підбору електронного коду на дверях проник в приміщення ресторану, яке наразі слугує укриттям. Фігурант виніс звідти цінні речі. Поліцейські оперативно затримали злодія. Йому світить максимальне покарання.

28 квітня близько 3-ої години ночі на лінію «102» надійшло повідомлення, що в одному із ресторанів міста спрацювала сигналізація. На місце прибула охорона, яка встановила, що у приміщення ресторану, в якому нині облаштоване бомбосховище, проник невідомий чоловік. Його затримали на місці та передали слідчо-оперативній групі, інформує "Калуш ФМ" з посиланням на поліцію області.

Поліцейські з’ясували, що зловмисник виніс з укриття майно: дорогі смартфони, продукти харчування, напої та 6 000 гривень. Правоохоронці встановили, що затриманий є мешканцем  Київщини. Із собою фігурант мав в’язку ключів. Тож наразі фігуранта перевіряють на причетність до інших майнових злочинів.

Слідчі затримали правопорушника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому уже повідомили про підозру. Судом вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадуємо, що крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану, одразу кваліфікується за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Відповідно до чинного законодавства за скоєння таємного викрадення майна, учиненого в умовах воєнного або надзвичайного стану, винним особам може загрожувати позбавлення волі терміном від 5 до 8 років.

 

Схожі матеріали за тегами: Франківськ укриття крадіжка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: