Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

В Калуші відкрилась «Пісочниця» (ФОТО)

Переглядів: 9945


В п'ятницю, 22 квітня, відкрив свої двері унікальний для Калуша заклад, перший в місті, який повністю орієнтується на потреби дітей. На відкритті було багато батьків з малечею, а також міський голова Калуша Ігор Матвійчук. 

 

 91037

 

91035

 

За задумом засновників, в парку розваг «Пісочниця» діти зможуть проводити час не лише весело, а й з користю. Для дітей дошкільного та шкільного віку в «Пісочниці» є батут, лабіринт, карусель, сцена, гірка, пісочниця з кольоровими кульками, конструктори, ігрові автомати, пісочна анімація, аквагрим та приставки Х-box.

 

91036

 


Також в закладі проходитимуть регулярні дитячі вечірки. Принагідно «Пісочниця» запрошує дітей святкувати в парку розваг дні народження та іменини.


Ще в «Пісочниці» можна відсвяткувати випуск з дитячого садка або закінчення навчального року в школі.


Калуська «Пісочниця» входить в мережу закладів «Сенді Парк». Такі заклади уже успішно діють в Києві, Львові, Дніпрі, Вінниці, Одесі, Запоріжжі, Полтаві та Чернігові, а тепер – і в Калуші.


«Пісочниця» працює щодня, а заплативши за вхід діти отримують необмежений в часі доступ до всіх атракціонів та можливостей парку розваг.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: