Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

В Угринові відкрили поліцейську станцію (ФОТО)

Переглядів: 927

Для мешканців Угринівської об’єднаної територіальної громади до одних із найбільшого свят в державі – Дня захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці, 14 жовтня додалося ще одне: урочисто відкрили поліцейську станцію.

Вона гарантуватиме безпеку для мешканців сіл Угринова та Клузів. Патрулювання тут здійснюватимуть два поліцейські. Для несення служби їм надано спеціальний автомобіль. Окрім того, в ОТГ цілодобово чергуватиме група реагування патрульної поліції, повідомляє пресслужба Івано-Франківської ОДА.

«Від сьогодні жителі Угринівської громади зможуть почувати себе у безпеці, адже у селі розпочала роботу нова поліцейська станція, - розповів під час урочистостей з нагоди відкриття станції голова облдержадміністрації Денис Шмигаль. – Сучасна система відеоспотереження, яку облаштували на території громади, допоможе оперативно та своєчасно викривати різноманітні злочини, попереджувати прояви злочинності, сприятиме мирному життю місцевих жителів».

Додамо, що це вже 10-а поліцейська станція, яку відкрили в області. До кінця року в головному управлінні Національної поліції в області планують розпочати роботу ще у двох станціях.

На переконання начальника головного управління Національної поліції Володимира Голубоша, створення станцій у громадах допомагає не лише виконувати попереджувальну функцію щодо розкриття правопорушень, а й надає консультації жителям населених пунктів. Керівник ГУНП в області також відзначив зниження кількості злочинів у тих громадах, де вже функціонують поліцейські станції.

Схожі матеріали за тегами: Угринів ОТГ станція поліція

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: