Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Відволікти від війни: прикарпатські ювенали організували вихованцям дитячих будинків похід в гори (ФОТО)

Переглядів: 253

Прикарпатські ювенали щодня опікуються дітками, які опинилися без батьківського піклування та вимушеними переселенцями. А напередодні Міжнародного дня сім’ї для них вирішили організувати активний відпочинок. Усе для того, аби дітки, хоча б на день відволіклись від воєнних подій.

Більше 20 вихованців дитячих будинків сімейного типу, що на Коломийщині, та вимушені переселенці разом із прикарпатськими ювеналами вирушили в похід на Воскресінецьку гору, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

Цей мальовничий маршрут не стомив дітей, а навпаки додав їм сил. Потім вихованці таборувались на просторій галявині. Тут грали футбол та співали патріотичних пісень. А згодом поліцейські організували їм польову кухню: палили багаття, готували українські страви на вогні. Діткам було смачно та цікаво.

Правоохоронці кажуть, що такі походи на природу для неповнолітніх нині необхідні. Адже це прекрасне поєднання приємного з корисним. Діти, що опинились без батьківського піклування, дуже чутливі і болісно реагують на воєнні події в Україні. Тож такі заходи обов’язково продовжуватимуться.

 

Схожі матеріали за тегами: Ювенали діти дитбудинок похід гори

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: