Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

За минулу добу прикарпатські поліцейські отримали понад 500 звернень

Переглядів: 600

139 днів війни: поліцейські Івано-Франківщини продовжують забезпечувати правопорядок у режимі 24/7.

Поліцейські спільно з нацгвардійцями та представниками громадських формувань й надалі посилено несуть службу та дбають про безпеку населення, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

Працівники поліції цілодобово патрулюють вулиці Івано-Франківська та інших населених пунктів області, несуть службу на блокпостах, опрацьовують виклики, розкривають злочини, виконують бойові завдання, допомагають вимушено переселеним особам, піклуються про наших маленьких українців, а також виконують інші функції, визначені режимом воєнного стану.

Щодоби правоохоронці в посиленому режимі здійснюють комплекс необхідних заходів для збереження стабільної оперативної обстановки в регіоні. Ситуація в області контрольована.

Оператори служби «102» цілодобово приймають повідомлення від громадян. За минулу добу, 11 липня, таких повідомлень надійшло понад 500, усі вони опрацьовані. Загалом, починаючи з 24 лютого, працівники поліції отримали та оперативно відреагували на понад 91 тисячу повідомлень громадян.

На усіх в’їздах до області продовжують працювати блокпости, де несуть службу працівники поліції. Правоохоронці перевіряють документи та автомобілі усіх, хто в’їжджає на територію області. Також додатково перевіряються всі підозрілі громадяни.

За порядком у територіальних громадах стежать поліцейські офіцери, які напряму взаємодіють із мешканцями та контролюють ситуацію на ввірених територіях.

З 23 години вечора до 5 годину ранку на території області продовжує діяти комендантська година. В цей час громадянам заборонено перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток та посвідчень особи.

Також поліцейські закликають: не нехтуйте сигналами повітряної тривоги. Коли чуєте сирену, зберігайте спокій та йдіть в укриття.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття поліція звернення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: