Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

За місяць прикарпатці здали 240 одиниць зброї

Переглядів: 784

Протягом жовтня на території Івано-Франківщини поліція проводила профілактичні заходи «Місячник добровільної здачі зброї». За цей час жителі області добровільно здавали незареєстровану зброю та мали можливість не тільки уникнути відповідальності, а й оформити її на законних підставах у свою власність.

Так, з 1 по 30 жовтня прикарпатці добровільно здали в поліцію 240 одиниць зброї. З них 156 гладкоствольних та 15 нарізних мисливських рушниць, 13 одиниць нарізної зброї армійських зразків, 26 газових пістолетів та револьвер і 50 одиниць холодної зброї, повідомляє прес-служба поліції області.

Працівники поліції нагадують жителям регіону, що незареєстрована зброя – це не тільки порушення закону, а й причина нещасних випадків, жертвами яких нерідко стають не лише дорослі, а й діти.

"Звертайтеся до поліції стосовно оформлення документів на дозвіл, зберігання та користування зброєю, а також повідомляйте про всі відомі факти незаконного зберігання, придбання, збуту або користування холодною, вогнепальною зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами і пристроями", - закликають правоохоронці.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпатці зброя місячник

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: