Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

За вбивство двох собак прикарпатцю дали п'ять років тюрми

Переглядів: 1056

30 травня Долинський районний суд визнав винним 24-річного мешканця села Витвиця у жорстокому умисному вбивстві двох собак.

За такі дії суд призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк 5 років, інформує "Фіртка".

Як встановив суд, молодик 4 січня ввечері, після випитої чарки у сусідки, вирішив вбити двох її собак, бо раніше ці собаки лаяли на нього.

Прийшовши до господарства односельчанки із сокирою, яку прихопив з дому, він наніс декілька ударів по тілу собаки, яка була прив’язана ланцюгом біля сараю. Після цього рубаючою частиною сокири наніс ще декілька ударів тварині, спричинивши їй травми несумісні з життям.

У подібний спосіб чоловік убив і другу собаку, яка була прив’язана біля воріт.

Після цього, щоб приховати злочин, він сховав трупи собак в їхні дерев’яні будки.

Додамо, що вирок Долинського районного суду, яким обвинуваченого засуджено за ч. 3 ст. 299 Кримінального кодексу України, є одним із перших в Україні з часу посилення Верховною Радою покарання за жорстоке поводження із тваринами.

До 4 серпня 2017 року знущання над тваринами каралось штрафом до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 грн) або арештом до шести місяців, а із вказаної дати за такі дії вже передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

 

Схожі матеріали за тегами: Вбивство собаки вирок

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: