Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Замах на суддю на Прикарпатті. Прокуратура передала обвинувальний акт до суду (ФОТО)

Переглядів: 280

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 44-річного місцевого жителя за замах на вбивство судді одного із районних судів та незаконне поводження із бойовими припасами або вибуховими речовинами (ст. 379, ч.1 ст.263 КК України).

За даними слідства, на розгляді у судді перебував обвинувальний акт щодо вчинення групою осіб декількох тяжких злочинів з корисливих мотивів. Підозрюваний, щоб уникнути покарання – позбавлення волі на тривалий строк, вирішив убити суддю. Так він намагався відтермінувати винесення вироку та залякати інших суддів, які розглядатимуть справу, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на пресслужбу обласної прокуратури.

З метою вчинення умисного вбивства судді він слідкував за ним та встановив місце проживання. Вночі спільно із невстановленою особою підозрюваний закріпив перед гаражем судді вибуховий пристрій – гранату типу «Ф-1», який повинен був вибухнути під час відкриття гаражних ролетів. Однак вибуховий пристрій не здетонував.

Схожі матеріали за тегами: Замах на суддю суд

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: