Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Заволодіння 546 тис. грн під час будівництва каналізаційних мереж. У Болехові судитимуть директора ТОВ

Переглядів: 453

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно директора одного з ТОВ за фактами заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, учиненого в особливо великих розмірах, а також службового підроблення (ч. 5 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 КК України).

За даними слідства, під час виконання робіт з будівництва каналізаційних мереж на окремих вулицях у м. Болехові директор підрядного товариства вніс завідомо неправдиві відомості щодо договірних цін і розміру внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування до актів виконаних робіт та довідок про їх вартість, заволодівши бюджетними коштами в сумі 546 тис. грн, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на пресслужбу обласної прокуратури.

Під час досудового розслідування, з метою відшкодування завданих збитків, на майно обвинуваченого вартістю понад 700 тис. грн накладено арешт.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими відділу розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУНП в області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Фото ілюстративне

Схожі матеріали за тегами: Болехів привласнення коштів суд

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: