Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Завтра школярі Івано-Франківська виходять на навчання

Переглядів: 1170

Завтра, 28 лютого, у школах Івано-Франківська, в яких з 19-го лютого призупинене навчання через зростання захворюваності на грип та ГРВІ, відновлять навчальний процесс, повідомила заступник директора департаменту освіти і науки Івано-Франківської міської ради Наталія Микула, передає Курс.

 Департамент освіти, зазначила вона, після моніторингу ситуації із захворюваністю учнів у школах міста сьогодні, 27 лютого, видав наказ про відновлення навчальних занять у закладах освіти міста. 

 Щоправда, пунктом 2 цього наказу передбачено, що керівники закладів загальної середньої освіти оперативно реагують на погодні умови і за необхідності вирішують призупинити навчання для учнів початкової школи. У випадку, якщо температура повітря знизиться до мінус 20 і більше, – відповідно до санітарного регламенту в ЗОШ. 

 Такі повноваження директорів визначені у новому Законі України «Про освіту», ст. 26. 

 Також адміністрація шкіл мала би оцінити температурний режим у класах, оскільки впродовж карантину теплопостачання закладів освіти було в режимі економії.

 «З наказом ознайомили тепловиків, сьогодні подача тепла в котельнях на виході до навчальних закладів має бути відновлена, щоби до завтрашнього ранку нагріти приміщення», – додала Наталія Микула. 

 Синоптики попереджають, що у середу-четвер температура повітря в Івано-Франківську опуститься до -21ºС.

 Управління освіти і науки має забезпечити освоєння навчального матеріалу школярами за рахунок ущільнення, самостійного опрацювання або використання засобів дистанційного навчання.

Фото: OGO.ua

Схожі матеріали за тегами: карантин школа франківськ

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: