Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Зброя, вибухівка і службові собаки. Поліцейські зустрілися з вихованцями табору «Лімниця» (ФОТО)

Переглядів: 950

Прикарпатські поліцейські побували у вихованців дитячого табору «Лімниця», який розташований у селі Вістова Калуського району. Працівники поліції нагадали дітям правила безпечної поведінки під час канікул, ознайомили з сучасними взірцями зброї, а також продемонстрували роботу службових собак.

Крім того, ювенальні поліцейські під час спілкування з хлопчаками та дівчатками застерегли їх від вчинення правопорушень та ризикованих розваг, наголосили на згубному впливі вживання алкогольних напоїв, цигарок та наркотичних засобів, Бійці спецпідрозділів розповіли дітям про зброю, яка є на озброєнні поліцейських, а вибухотехніки проінструктували, як слід поводитися під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Усі охочі мали можливість оглянути і навіть потримати їх в руках.

Особливе зацікавлення у школярів викликав виступ кінологів з підопічними собаками. Вони продемонстрували можливості застосування собак на службі в поліції. Зокрема, показали, як службові собаки здійснюють пошук вибухівки, наркотичних речовин, затримують умовного правопорушника.

Схожі матеріали за тегами: Поліцейські зустріч табір ВІстова

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: