Головне управління Держпродспоживслужби в Івано- Франківській області отримали повідомлення про виявлення сальмонели в охолодженому та замороженому курячому м’ясі, що експортувалось до України з Польщі.
Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Івано - Франківській області, інформує «Калуш ФМ».
Виробник м’яса – Super Drob S.A., отримувач – ПП «ЛЯМП», проспект Червоної Калини, м. Львів.
Держпродспоживслужба попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та/або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.
Споживачів просять у разі виявлення вказаного харчового продукту повідомляти Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертатись до територіальних управлінь.