Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Серед працівників культури Калуша може побільшати «заслужених»

Переглядів: 1253

Сьогодні, 23 липня, члени виконавчого комітету Калуської міськради розглянули питання про порушення клопотання щодо представлення до присвоєння почесного звання «Заслужений працівник культури України» Івана Шалати та Лесі Мелимуки.

Як повідомила начальник управління культури, національностей і релігій Калуської міськради Любов Джуган, з відповідними клопотаннями до неї звернулися трудові колективи комунального закладу «Палац культури «Юність» та Калуської дитячої музичної школи.

Виконком вирішив підтримати цю пропозицію і клопотати перед головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації про представлення до присвоєння почесного звання «Заслужений працівник культури України» керівника народного духового оркестру «Золоті сурми» Івана Шалати та директора Калуської дитячої музичної школи Лесі Мелимуки.

Тепер рішення щодо присвоєння цього почесного звання калушанам прийматиме ОДА, а відтак Президент України.

За словами Любові Джуган, наразі в Калуші серед працівників культури є семеро «заслужених».

Зокрема, Оксана Лісовська і Марина Пірус мають звання «Заслужений діяч мистецтв України», Танасій Малиш і Петро Пірус – «Заслужений працівник культури України», Марія Мацієвська і Сергій Андрущак – «Заслужений артист естрадного мистецтва України» і Володимир Бака – «Заслужений артист України».

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: