Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Smart City. Калуська ОТГ стала переможцем конкурсу «Розумна громада»

Переглядів: 956

Будь-яка громада в Україні, яка хоче розвивати у себе «розумні технології» і потребує експертної підтримки, мала шанс безкоштовно отримати консультацію та аудит фахівців ІТ-компанії FDI Ukraine, які брали участь у створенні Smart City для Києва та інших територіальних громад.

Калуська міська ОТГ стала переможцем конкурсу «Розумне місто». Про це повідомляється на сайті Децентралізація. Громада отримує: безкоштовний аудит, індивідуальний план розвитку Smart City та індивідуальний план впровадження рішень.

Уже  наступного року Калуська ОТГ може втілити свою мрію – стати розумною та ефективно управляти своїми ресурсами за допомогою сучасних технологій.

FDI Ukraine  – ІТ-компанія, яка створює програмні продукти для Smart City. Головний продукт компанії – єдине інтегроване рішення для управління даними та процесами міста – Платформа Urbio. На базі цієї платформи можна побудувати єдину інформаційну систему міста за рахунок інтеграції всіх систем міста, як старих, так і нових, та їх даних.

Urbio – платформа для розумного міста, яка успішно випробувана і працює вже кілька років в Києві, проте, завдяки її «хмарній» архітектурі, вона може використовуватися у будь-якій громаді.

 

Схожі матеріали за тегами: Smart City Калуська ОТГ переможець

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: