Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Сьогодні скликали першу сесію Івано-Франківської облради (ФОТО)

Переглядів: 652

Сьогодні новообрані депутати зібралися на першу сесію обласної ради.

У залі присутні 83 з 84 обранців, пише Фіртка.

Щоб розпочати роботу депутати обрали тимчасову президію обласної ради.

До неї увійшли: Сич Олександр («Свобода»), Гладій Василь («Батьківщина»), Палійчук Микола («За майбутнє») та Басараб Сергій («Платформа громад»).

Також утворили лічильну комісію з  представників від усіх політсил, які потрапили до ради, і обрали голову Івано-Франківської обласної ради. Ним став Олександр Сич, який очолював Івано-Франківську обласну раду минулих двох скликань.

Додамо, що за результатами місцевих виборів до облради пройшли шість політичних сил: «Свобода» – 21,43% (18 мандатів), «Європейська Солідарність» – 20,24% (17 мандатів), «За майбутнє» – 19,05% (16 мандатів), «Батьківщина» – 16,67% (14 мандатів), «Платформа громад» –11,9% (10 мандатів), «Слуга народу» – 10,71% (9 мандатів).

Як уже інформувало «Калуш ФМ», Калущину в облраді нового скликання представлятимуть депутати від п’яти політичних сил: Оксана Тебешевська (ВО «Свобода»), Ігор Очкур («Європейська Солідарність»), Михайло Якимчук («За майбутнє») та Назарій Кизимишин («Слуга народу»), які були обрані депутатами у виборчих округах, а також Оксана Когут (ВО «Батьківщина»), обрана за партійним списком.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Облрада сесія

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: