Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Blago-Юність» (Верхня) – переможець І кола чемпіонату області

Переглядів: 332

10 листопада в Коломиї відбувся заключний матч першого кола чемпіонату Івано-Франківської області з футболу сезону 2021/2022 рр. У ньому місцева команда «Покуття» приймала ФК «Blago-Юність» з Верхньої, який ще до цього поєдинку достроково забезпечив собі перше місце за підсумком першої частини чемпіонату, з посиланням на «Нафтохімік Калуш» повідомляє «Калуш ФМ».

Відкритим залишалося лише питання, з яким очковим відривом від найближчого переслідувача піде на «зимову» перерву верхнянська команда.

У Коломиї підопічні Романа Мотуза прогнозовано перемогли господарів поля, забивши у ворота «Покуття» три «сухі» м’ячі. Зокрема, відзначилися влучними ударами Андрій Вацеба, Віталій Турчанський та Роман Гудак. У результаті ФК «Blago-Юність» збільшив свою перевагу до 5 очок відносно ФК «Вільхівці» з Городенківщини, який перше коло чемпіонату завершив на другій позиції турнірної таблиці.

Варто також сказати, що вдало, як і клуб з Верхньої, дебютувала в чемпіонаті області команда «Гарда» (Калуш). На міжсезонні канікули вона іде, перебуваючи в турнірній таблиці на третьому місці. А ось молода команда «Калуш» поки що залишається аутсайдером турніру.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: