Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Борчиня Аліна Філіпович із Станькової виборола бронзу на чемпіонаті Європи U-17 (ФОТО)

Переглядів: 308

Вісім із десяти представниць України здобули медалі на чемпіонаті Європи з вільної боротьби серед спортсменок до 17 років, який вчора завершився у столиці Румунії – Бухаресті. З таким доробком нагород кадетська національна збірна Україна посіла перше місце в командному заліку.

Здобула в Бухаресті медаль бронзового ґатунку у ваговій категорії до 57 кг і юна борчиня із Станькової Верхнянської сільської територіальної громади Аліна Філіпович, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на «Нафтохімік – Калуш». Ця вихованка заслуженого тренера України з вільної боротьби, директора ДЮСШ «Сокіл» Миколи Пукіша повторила своє попереднє досягнення чемпіонату Європи U-17, який минулого року проводився в столиці Угорщини – Будапешті. Тоді вона також стала його бронзовою призеркою, але у ваговій категорії до 53 кг.

У Бухаресті Аліна Філіпович програла лише одну сутичку в 1/4 фіналу Герді Терек з Угорщини. Але угорка пробилася до фіналу, в якому поступилася Тубі Демір з Туреччини. Відповідно наша землячка отримала шанс через втішну сутичку потрапити до бронзового фіналу.

І його Аліна сповна використала. Вона достроково (за 41 сек.) перемогла болгарку Десиславу Іванову (11:0), а в бронзовому поєдинку так само ще в першому періоді подолала шведку Олівію Дальмир (13:0).

Щиро вітаємо Аліну Філіпович із здобуттям другої (!) бронзової медалі чемпіонату Європи U-17 у її спортивній кар’єрі.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: