Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У «Джурі» переміг рій «Верхнянський сектор» (ФОТО)

Переглядів: 1473

11 квітня у Войнилові відбувся І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), в якій взяли участь старшокласники загальноосвітніх навчальних закладів Калуського району.

Метою гри є виховання юних патріотів на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадської позиції, здорового способу життя, духовно багатої та фізично розвиненої особистості, повідомляє прес-служба Калуської РДА.

Після урочистого виконання Державного гімну України ройові підняли стяг. Кожен рій виокремлювався власною символікою та одягом. Учасники демонстрували свою майстерність, винахідливість, ерудицію, фізичний гарт і військову вправність у різних видах змагань на звання кращих нащадків козацького роду.

Усі команди були гарно підготовлені та налаштовані на перемогу.

Відповідним рішенням оргкомітету журі визначено переможців і призерів.

Переможцем став рій «Верхнянський сектор» Верхнянського ліцею (керівник Ігор Височан).

Представники оргкомітету відзначили належну командну підготовку до І (районного) етапу Всеукраїнського дитячо-юнацької військово-патріотичної гри і висловлюють подяку адміністраціям шкіл, вчителям-наставникам, які готували учасників. 

Такі змагання-випробовування у черговий раз переконують, що виховання у традиціях українського козацтва сприяють формуванню у старшокласників активної громадянської позиції, почуття національної гідності та самосвідомості, вихованню любові до України та готовності захищати свій край.

 

Схожі матеріали за тегами: Калущина Джура змагання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: