Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші сьогодні відновив рух міський транспорт і виїхали на маршрути чотири комунальні автобуси

Переглядів: 845

З 21 вересня Калуш відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій віднесений до «помаранчевої» зони. Тож із сьогоднішнього дня повністю відновлюється рух міського пасажирського транспорту загального користування, в тому числі «пільгові» рейси. А з 22 вересня будуть курсувати автобуси до садово-городніх ділянок.

Про це повідомляє управління економічного розвитку міста Калуської міської ради.

Щоправда, перевезення пасажирів буде здійснюватися при умові дотримання обмежувальних заходів, передбачених для помаранчевого рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. №641. Зокрема, забороняється перевезення пасажирів, які не використовують респіратор або захисну маску.

Також з 21 вересня на маршрутах курсуватимуть чотири нові комунальні автобуси: два по маршруту №6 К «Карпатська кераміка – Лікарня» та по одному на маршруті №3 «Рем – Загір’я» та №8 Б «Карпатська кераміка – Височанка».

Нагадаємо, що чотири автобуси білоруського виробництва марки МАЗ Калуш закупив за лізинговим договором з «Укргазбанком» від 4 червня поточного року. Договір укладався з комунальним підприємством «Калуський муніципальний ринок» . Загальна вартість автобусів становить 339 тис. євро. 20% від цієї суми сплатили одразу, а решту «розбили» на 60 місяців. Відсоткова ставка банку за лізинговим договором становить 17%, з яких місто буде сплачувати 11,67%, решту— компенсує Білорусь. Обслуговуванням автобусів займатиметься КП «Екоресурс».

Як інформувало раніше "Калуш ФМ", з 21 вересня у Калуші відновлюють роботу школи та садки.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: