Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші відбувся турнір з дзюдо пам’яті воїнів-афганців

Переглядів: 1291

У суботу, 22 лютого, у дитячо-юнацькій спортивній школі “Сокіл” відбувся XIX Всеукраїнський турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат 2003-2005 років народження та молодших. Турнір був присвячений 31-й річниці виведення військ з Афганістану та Дню вшанування учасників бойових дій на території інших країн.

У змаганнях взяли участь 239 спортсменів: 178 юнаків та 61 дівчина зі Львівщини, Івано-Франківщини, Хмельниччини та ін., повідомив Василь Клим, головний суддя змагань, володар чорного паска, 2 ДАН, інформує kalushnews.city.

Учасник бойових дій в Афганістані, парох села Довпотів о. Богдан Никорович провів паралель подій того часу із сьогоденням. Згадав, що сотні “афганців” захищали Майдан від неправомірних дій міліції, “беркутівців” та провокаторів, а нині боронять від російської окупації незалежність України.

Свої музичні вітання спортсменам адресували Богдана Чабан та Анастасія Павлюк, вихованки зразкової вокальної студії “Дует” (керівник Леся Ланик).

У результаті змагань чемпіонами турніру з дзюдо стали калушани Тарас Федишин, Юрій Сербін та Андрій Ковальчук.

Другі місця посіли калушани Тетяна Витвицька, Андрій Гондзьо, Олесь Лопушинський та Микола Турченяк.

На третю сходинку п’єдесталу піднялися вихованці ДЮСШ “Сокіл” Мар’яна Коломиєць, Віра Дудяк, Олександр Косило, Микола Павлишин, Євгеній Делікат, Дмитро Іванців, Роман Кучер.

П’ятиразова чемпіонка Європи з дзюдо, майстер спорту України, суддя національної категорії Тетяна Гаврілова (м. Львів) відзначила високий організаційний рівень змагань.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш дзюдо турнір пам'яті афганців

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: