Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Ситуація в регіонах. На Херсонщині обстріли і вибухи, Луганщина під суцільним вогнем

Переглядів: 544

Станом на ранок 4 квітня за інформацією обласних адміністрацій у Херсонській області погіршується ситуація – вибухи та обстріли на території всієї області.

Про це повідомляє «УП», посилаючись на дані облдержадміністрацій, інформує «Калуш ФМ».

Неспокійно в Одеській області: вночі – ракетний обстріл Одеси. Є попадання в інфраструктурний об'єкт. Деталі встановлюють.

Тернопільщина: під час повітряної тривоги вчора приблизно о 22.30 ворог скинув ворожий об'єкт на територію нафтобази у Тернополі. Постраждалих немає. На місці працюють працівники служби ДСНС та поліції.

Харків: увечері окупанти обстріляли Слобідський район Харкова – 7 людей загинули, 34 поранені, серед них 3 дітей. Бої тривають в Ізюмському напрямку. 

Донецька область. Мар'їнка – спроба наступу, атаку відбито. Зараз усе контрольовано. Авдіївка – обстріли реактивною артилерією. Є поранені серед цивільних, пошкоджені житлові будинки та інфраструктура. Красногорівка, Вугледар, Світлодарськ – обстріли.

Маріуполь – без змін. Блокада. Зелений коридор, обіцяний для Червного Хреста, не спрацював.

Луганщина: майже всі міста під постійним мінометним вогнем, всюди пожежі. Обсяги руйнувань та дані щодо поранених і загиблих наразі встановлюються.

Вчора під час артобстрілу у Новодружеську загинули два волонтери, які видавали гуманітарку людям.

Миколаївська область. По місту – обстріли вдень та вночі. Дані про потерпілих внаслідок обстрілів вночі уточнюються. Сьогодні вранці знов були обстріляні спальні райони Миколаєва. Дані щодо постраждалих уточнюються. Ввечері 3 квітня було обстріляно місто Очаків, є загиблі та поранені.

Погіршується ситуація на Херсонщині. Вибухи та обстріли на території всієї області, особливо на кордонах Дніпропетровщини та Миколаївщини. У селах відсутні світло та вода, ліків немає взагалі, а магазини зачинені з початку війни. Ситуація критична. За останню добу 67 населених пунктів на Херсонщині залишаються без електро- та водопостачання.

Чернігівська область: ЗСУ перевіряють звільнені від окупантів села Чернігівської області наразі у північній частині і ближче до кордону. Обстрілів Чернігова не було, постійні повітряні тривоги.

Київська область. Продовжується зачистка та розмінування в Бучанському, Вишгородському та Броварському районі. В громадах, які перебували під окупацією, проводяться роботи по розмінуванню, відновлення газо-, електропостачання, зв'язку, завозиться гуманітарна допомога.

Також правоохоронці фіксують злочини окупантів, які були заподіяні щодо мирного населення. Встановлено посилену комендантську годину.

Відносно спокійно ніч минула у багатьох областях: на Волині, у Закарпатті, на Рівненщині, у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, у Кіровоградській, Запорізькій, Дніпропетровській областях, на Житомирщині, Сумщині, Черкащині та Полтавщині.

 

Схожі матеріали за тегами: Ситуація регіони

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: