Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

8 тисяч держдопомоги: реєстрацію в «Дії» можуть почати наступного тижня

Переглядів: 685

Кабмін планує ухвалити на найближчому засіданні усі необхідні документи, щоб наступного тижня почати реєстрацію в «Дії» на виплату 8 тисяч гривень.

Про це під час селекторної наради заявив прем'єр Денис Шмигаль, передає Офіс президента, пише "УП".

«Уряд планує на найближчому засіданні ухвалити всі необхідні документи, щоб уже наступного тижня розпочати реєстрацію в додатку «Дія» на виплату 8 тисяч гривень», – сказав Шмигаль.

За його словами, профільні міністерства – Міністерство економіки, Міністерство цифрової трансформації, Міністерство соціальної політики – активно розробляють нормативно-правові акти щодо допомоги бізнесу та працівникам, які ведуть свою діяльність у регіонах «червоної» зони.

Водночас президент Володимир Зеленський заявив про необхідність якнайшвидшого забезпечення фінансової допомоги бізнесу, який постраждав під час локдауну.

«Малий і середній бізнес – це важлива складова української економіки, і насамперед – це наші люди. Сьогодні, під час глобальної пандемії, їм більш немає на кого покластися, як на державу. І ми – держава – повинні допомагати та відстоювати наших людей у цей важкий час», – сказав він.

 

Схожі матеріали за тегами: Дія ФОПи реєстрація

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: